zondag 27 januari 2013

Workshopkaart week 3


 
 

Dit is de workshopkaart van afgelopen week. Een easelkaart met lila bloemen. Een easel kaart is een kaart waarbij de voorkant rechtop staat, naar het idee van een schildersezel (= 'easel' in het Engels). Er zijn op internet ook easel kaarten te vinden met twee of meer voorzijden, prachtig om te zien! Misschien gaan we die nog eens een andere keer doen.
 
Voor de kaart van deze week zijn de volgende materialen gebruikt:
 
Linnen wit 4-kant karton (KA40401) dubbelvouwen en met mal Creatable LR0240 uitstansen en embossen. Voor de easel-oplegkaart nogmaals een enkele kaart uitstansen en embossen met dezelfde Creatable. De rondjes zijn gemaakt met wit linnen papier en paars karton, gestanst met de nieuwste MFD mal nr. 055. Daarop hebben we een 3D plaatje gedaan van het knipvel VBK2689. Onderop zie je drie bloemen van rose en paars karton die gemaakt zijn met de mal van Creatable LR0256. De tag is een Craftablemal nr. CR1212. Nog wat lint, brads, meeldraden en takjes gemaakt van groen linnen papier en de Floral pons (varenblad) FLP008 om het af te maken en klaar is de kaart!
 
Hartelijke groetjes,
Adri
 

 



1 opmerking:

  1. Hoi Adri, dit is wat ik bedoelde dinsdag. Toppie!! Duidelijke uitleg met tussendoor de materialen die je nodig hebt. gr Nelly.

    BeantwoordenVerwijderen