maandag 5 september 2016

Demonstratie op de open dag

Hallo allemaal.

Wij hadden zaterdag bij Atelier de Lage Hoeve open dag. Dat is altijd heel gezellig een gratis make en take en bovendien 10% korting. Dat is ook leuk meegenomen.

Ik  mocht komen demonstreren.  Kaarten gemaakt met  de flower set mallen  van Marianne design Craftables CR1358 en Craftables CR1356 Hieronder de resultaten. Deze keer in allemaal roze-rood tinten boeketten gemaakt. De bloemen zijn ook goed op andere kaarten te gebruiken als je nog even een bloemetje wil zetten voor het opleuken van de kaart.

Handgemaakt door Trijntje http://trijntjeskaarten.blogspot.nl/

Handgemaakt door Trijntje http://trijntjeskaarten.blogspot.nl/
 
De letters Hoera zijn gemaakt met een collectable COL1397. Dit is een hele mooie mal er zitten 2 alfabetten in klein en groot. Dus altijd goed te gebruiken. Het designpapier komt uit verschillende pretty paper blokken.
 
Van studio light zijn hele leuke nieuwe stempels Layered stamps. Die hebben we ook laten zien. In drie kleuren stempelen, iedere keer een tint donkerder. Thuis een paar kaarten met de stempels gemaakt. De stempel die ik heb gebruikt is de stampls04. gestempeld op aquarelpapier .  Dat werkt heel mooi voor deze stempels gestempeld met memento in 3 kleuren roze en 3 kleuren groen.
 
                                
De teksten zijn ook gemaakt met een stempel van studiolight stampbf141. Op deze stempel staan hele leuke teksten. Voor de afwerking nog een paar stempels val crealies gebruikt. Dat geeft net even een leuk effect. Heb ook nog een set blauwe inkt ga ik ook nog proberen het is heel erg leuk om te doen. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaarten. Veel knutselplezier. Groeten Trijntje