maandag 27 augustus 2018

Geboortekaart

Hallo allemaal.

Deze keer ben ik met de  vierkante ticket mal van Studiolight  SL98 aan de slag gegaan. Wat is dat een leuke mal om te gebruiken.  Heb er een  babykaart mee gemaakt. Heb de ticket mal 2 keer gestanst. Het grote gedeelte met dubbelzijdige tape op elkaar geplakt. De bovenkant open gelaten zodat er een soort zakje ontstaat. Waar een label in gestoken is gemaakt met CR1352 van Marianne design.Het design papier komt uit het pretty paper bloc sweet baby. De ooievaar is gemaakt met de collectable Eline's ooievaar COL1420. 

Hierboven zien jullie de binnenkant heb die vrij rustig gelaten. Zo komt het mooie papier goed uit.Heb boven zien jullie de label .  Daar kun je leuk het een en ander in schrijven. Heb beide kanten beplakt met dit papier komt allemaal uit het Pretty paper bloc sweet baby.  Voor de afweking een lintje met een touwtje.  Het stempeltje is gemaakt met Eline's babyteksten EC0106.

Zelf vind ik het heel leuk om de ticketmal eens zo  te gebruiken.  Hopelijk kan ik jullie ook inspireren met deze kaart.  Groeten Trijntje