maandag 26 februari 2018

Muziek kaart

Hallo allemaal

Deze keer heb ik een kaart gemaakt met de splinter nieuwe mal van Amy design ADD10134 Music circle . Het plaatje is al wat ouder van Yvonne creations knipvel CD10646. Heb me laten inspireren door het blad van AMY DESIGN nr 01.
Heb de mal omgetrokken op wit papier en daarna de mal gestanst uit kraft papier.  Met zwart papier een paar noten erop gezet. De grote muzieksleutel is gemaakt me een mal van  Marianne design  LR0167 Heb door het gebruik van de combinatie van de materialen er een stoere kaart van gemaakt.

De achtergrond heb ikzelf gemaakt met distress oxide inkt 3 kleuren , walnut stain, iced spruce en frayed burlap.   Eeerst de achtergrond be├»nkt en daarna met  een mask stencil  van Marianne design de figuurtjes erin gemaakt  met distress inkt foto vintage. Heb met een achtergrond stempel van Marianne design CS0997 de muzieknoten gestempeld met delicata inkt dat geeft een heel mooi effect. De stans bewerkt met inka gold silver.

Als jullie meer info willen over het werken met de de distres oxide inkt op you tube staan allerlei filmpjes. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met deze kaart. Groeten Trijntje