maandag 13 november 2017

Sfeerlichtjes

Hallo allemaal.

De kerst in aantocht. 's avonds gezellig de kaarsjes aan. Wat is er nou leuker dan een paar leuke sfeerlichtjes op tafel te zetten en dan ook nog zelf maken... En je kan je kaartenmaak mallen er voor gebruiken. Voor het maken van deze lichtjes heb je een paar potjes nodig waar je een waxinekaarsje in kan zetten. Zelf heb ik jam en peren potjes gebruikt. waar het touw moet komen eerst afgeplakt met schilderstape. Voor het  wit maken van de potjes gesso gebruikt, daarover wat zilverglitter gedaan en ijskristallen van Viva.  . Als het droog is dan tape eraf en touw eromheen wikkelen.


Hierboven zie je dat het touw eromheen is gewikkeld . Daarboven een sterren rand geplakt de mallen die zijn gebruikt zijn allemaal van Marianne design. de rand met sterren gemaakt  met de metalen mal die bij designfolder DF3427 zit.


Als laatste plak je er een poinsettia op die gemaakt is met LR0435 , takjes gemaakt met CR1378. leuk steentje erin en klaar. Hierboven heb ik jam potjes gebruikt . Hieronder heb ik peren potjes gebruikt . Die zijn wat groter is ook leuk vind ikzelf.


Wat nou zo leuk is dat je met je kaarten maak mallen ook wat anders kan maken. Leuk voor jezelf en leuk om cadeau te geven......Dus dubbel plezier... Hopelijk kan ik jullie inspireren met deze sfeerlichtjes. Groeten Trijntje

Hieronder zien jullie ze bij avond