maandag 14 december 2015

Nieuwjaarskaart met stempel

Hallo allemaal

De week is weer om. Alweer maandag dus vandaag laat ik jullie weer een kaart zien. Iedereen zal nu wel druk aan het schrijven zijn met de kerstkaarten of moeten jullie nog maken? je kan ook kaarten met een nieuwjaarswens maken.  Dan kan de kaart iets later op de bus......  Deze keer ben ik aan de slag gegaan met een leuke clear stamps van Eline EC0157. Daar staan meerdere leuke teksten op.


Gemaakt door Trijntje van http://trijntjeskaarten.blogspot.nl/

Het papier komt uit het pretty paper bloc winter pastels. Daar zitten zulke mooie kleuren papier in. Het combineert onderling ook erg goed. Alle mallen zijn van Marianne design.
De flower doily CR0388  heb ik beplakt met designpapier en daar de tekst op gestempeld. Daarna leuk afgewerkt met de vogeltjes COL1392   en met helleboras COL1394. De bloemen gemaakt van vellum de hartjes bestempeld  viva witte stempelverf geeft een heel leuk effect. Afgewerkt met een leuke adhesive gem.  De sneeuwvlokjes zijn gemaakt met  craftable CR1335 uit sneeuwpapier  CA3104 van Marianne design.  Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden. Tot volgende week.  Groeten Trijntje