maandag 23 november 2015

Paper en Pictures met Snoesjes

Hoi allemaal,

Het is weer maandag dus ik mag een kaart op het blog  zetten. Deze keer gekozen voor kaarten te maken met plaatjes van paper en pictures van Joy.  Daar zitten allemaal leuke afbeeldingen in.
 
                                          handgemaakt door Trijntje http://trijntjeskaarten.blogspot.nl/

Voor deze kaart de vierkante basismal  CR1332 van Marianne design gebruikt. Daar passen deze plaatjes zo leuk in.  Deze Snoesjes staan zo leuk bij deze plaatjes  Prettige Feestdagen  CR1326 en de leuke gehaakte ster LR0380 past zo leuk op dit soort kaarten.  Kaart karton is  linnen uit het pakket van Cozy Christmas  Ik was zo leuk bezig met deze materialen dat ik nog een tweede kaart heb gemaakt  van bijna dezelfde materialen maar net even anders. In de pakjes van paper en pictures zitten allemaal verschillende afbeeldingen. De plaatjes met de rode accentjes zijn zo leuk en vooral als je er rood geruit papier bij combineert. Dit papier is al wat papier is al wat ouder zat nog in de doos met kerstpapier.
 
handgemaak door Trijntje http://trijntjeskaarten.blogspot.nl/
 
 
Deze kaart gemaakt met dezelfde vierkante basismal gebruikt CR1332  en hierbij de sterrrenmal  YCD10039 van Yvonne uit de Cozy Christmas serie gebruikt. Het kaart karton is van het linnenpakket van Cozy Christmas  Zo zien jullie dat je met bijna dezelfde materialen  weer een heel andere kaart hebt.  Ben benieuwd wat jullie van deze kaarten vinden. Groeten Trijntje